AJÁNDÉKOZÁS

Természetesen van lehetőség ajándékba adni az élményt, de ez némi odafigyelést igényel, így összefoglaltuk részletesen:

 

Ami szükséges hozzá:

 

 - Jelentkezni kell az oldalon a Jelentkezés form kitöltésével, és többek között az email cím (ennek később még lesz jelentősége) megadásával.

 

 - Bejelentkezés után a 'Kérem a dobozom' gombra szükséges kattintani, ami elindítja a megrendelést/előfizetést.

 

 - Ki kell választani a megfelelő előfizetési csomagot és megadni az AJÁNDÉKOZOTT adatait. Ugyanis erre a névre és címre kerülnek kipostázásra a dobozok!

 

Sikeres bankkártyás fizetés biztosítja, hogy a megajándékozott meg fogja kapni a dobozait a saját nevére és címére, amíg az előfizetés érvényes. Az első dobozt a megrendelést követő néhány napon belül postázzuk, a másodikat a következő hónap 15-éig, majd havonta. Ha az első doboz megérkezési idején szeretnél változtatni, azt kérjük a megjegyzésben jelezd.

 

A fent említett regisztrációs email címnek azonban nagy jelentősége van. Mivel csak egy email címet kérünk és regisztrálunk, ezért többféle információ is érkezik majd ide:

 

- Egyrészről a jelentkezést és előfizetést igazoló emailek, illetve a számla.

 

- Másrészről havi rendszerességgel küldünk, a játékot segítő, bővítő online tartalmakat (rádió hír, videó, stb.) Ez szerves része a játéknak, a nyomozásnak.

 

Mivel ajándékozásról van szó, ezért nem biztos, hogy az ajándékozottnak látnia kell a számlát, viszont a többi információra mindenképpen szüksége van. Ezért az alábbi lehetőségek állnak elő:

 

 - Emailként a megajándékozott email címét adod meg, de ebben az esetben ő kapja a számlát, az összes regisztrációt, előfizetést megerősítő emailt is. Ez könnyen meghiúsíthatja a meglepetést!

 

 - Emailként a saját email címedet adod meg. Ekkor minden levelet te kapsz, a megajándékozott nem látja a számlát, viszont neked kell havonta gondoskodni, hogy továbbítsd a 'DOBOZ hírek' levelet a megajándékozottnak. Havonta csak 1 db levelet küldünk.

 

 - Emailként a saját email címedet adod meg, majd fizetés után egy levélben jelzed, hogy módosítsuk az email címet a megajándékozottra. Ekkor a számlát még te kapod, de a további játékos információkat már a megajándékozott. (Ez az opció havi előfizetés esetén nem járható.)

 

Remélem sikerült tisztázni ezt, a nem is olyan egyértelmű szituációt. Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre a hello@adoboz.hu címen.

 

© 2018. Minden jog fenntartva.