FONTOS INFORMÁCIÓK

A játékot 18 éven felülieknek ajánljuk!

A történet és a doboz is tartalmazhat olyan részeket, elemeket, melyek miatt nem javasoljuk a 18 év alattiak számára a játékban való részvételt. Amennyiben úgy döntesz, hogy ennek ellenére fiatalabb korú gyermeket is be kívánsz vonni a játékba, kérjük, hogy ezt jól gondold meg és saját felelősségre tedd.

 

A DOBOZ tartalmazhat apró tárgyakat, esetleg szétszedve, eltörve sérülést okozhatnak. Kérjük, hogy semmilyen körülmények között ne engedd meg gyermekeknek, hogy A DOBOZ tartalmát elvegyék, azzal játszanak.

Felügyelet nélkül ne hagyd elől a kibontott dobozt!

A DOBOZban lévő tárgyak egyike sem fogyasztható! TILOS a tartalmát részben vagy egészben fogyasztani, szájba venni!

 

A DOBOZ-t automatából vagy futártól tudod átvenni. Ha nem érkezne meg, de a csomagküldő szolgáltató már felvetted veled a kézbesítés miatt a kapcsolatot, kérünk, hogy először velük egyeztess. Amennyiben ezt követően sem oldódott meg a csomagátvétel, kérjük az alábbi e-mail címen jelezd a megrendelői adataid megadásával: hello@adoboz.hu

 

A játék során előfordulhat, hogy a dobozokban található jelek, nyomok, tárgyak későbbi vagy korábbi dobozok tartalmainak egyikével összefügghetnek. Ezért a játék sikeressége érdekében javasoljuk az összes dobozt megtartani. Amennyiben mégsem őrzöd meg, úgy előfordulhat, hogy nem sikerül megoldanod a feladatokat. Eltűnt, hiányzó tárgyakat nem áll módunkban utólag pótolni.

 

Ez alól kivételt képez, ha felbontást követően azt tapasztalod, hogy a mellékelt tartalomjegyzéken feltüntetett darabszám és a doboz tartalma nem egyezik. Ebben az esetben a hello@adoboz.hu e-mailen tudod jelezni nekünk a problémát.

 

A DOBOZ játékot játszhatjátok egyedül vagy többen. Különböző nehézségű feladatokat tartalmaz, ami mind megfejthető. Amennyiben elakadnál, egy tipp oldalon találsz segítséget, végső esetben a feladatok megfejtését is. Fontos a játék élvezete szempontjából, hogy a megfejtéseket ne áruld el a nem a játékban résztvevő ismerőseidnek, hogy ne rontsd a játék élvezeti értékét.

 

Amennyiben észrevételed van, kérjük oszd meg velünk a hello@adoboz.hu e-mail címre írva.

 

Összefoglalva ha belevágsz a játékba:

Legyél idősebb 18 évesnél!

Ne edd, idd, süsd, mosd, mikrózd A DOBOZ tartalmát!

Ne dobj ki semmit!

Tartsd titokban mások előtt a megfejtést, hadd küzdjenek ők is!

Írj nekünk, ha gondod van. Igyekszünk segíteni. Főleg a játékkal kapcsolatban.

Légy kitartó és lelkes!

Jó játékot kívánunk!

© 2018. Minden jog fenntartva.