HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A DOBOZ egy nyomozós játék. A nyomokat egy lezárt dobozban kapod meg, amit korábban átvizsgál egy független szerv, hogy illegális anyagok, szúró, vágó és egyéb egészségre és testi épségre káros dolgokat ne tartalmazzon. Erről készül egy jegyzőkönyv is, amit elérsz a megadott adatok alapján. A DOBOZ tartalmát ezek alapján tudod ellenőrizni. Minden hónapban megérkezik hozzád a csomagod, amely a teljes történet egy epizódját rejti. A Te döntésed, hogy egyedül vagy barátokkal együtt nézitek meg, hogy mit rejt. Nincs létszámkorlát, csak korhatár. Egy epizód kb. 1-3 óra szórakozást nyújt a játékosoknak.

 

A játék első szériája 5 részből áll. Mint egy izgalmas sorozat a tévében. A havonta érkező nyomokból és a dobozok között e-mail-en érkező információkból az ötödik doboz végére összeáll a történet.

 

Előfordulhat, hogy elakadsz egy nyomon. Ilyenkor érdemes bevonni a barátokat, ismerősöket, mert lehet, hogy ők tovább tudnak lendíteni. És ha így sem megy, akkor sem szabad feladni! Lehetőséged lesz egy-egy nyomhoz tippet kérni. Ha így sem kerülsz közelebb a megoldáshoz, akkor se add fel! Próbálkozz, aludj rá egyet. Hátha. Végső esetben nézd meg a megoldást. Nem lőjük le a sztorit, éppen annyi segítséget nyújtunk, hogy tovább tudj haladni a nyomokon, de a végső feladat, a nyomozás rád hárul.

 

Egy-egy doboz része a teljes történetnek. Dobozról dobozra teljesedik ki, akárcsak a való életben történő nyomozáskor. Lépésről lépésre egyre jobban megismered a szereplőket, a körülményeket, gyanúsítasz, majd feloldozol, ahogy haladsz előre. Az is előfordulhat, hogy egy nyom nem vezet sehova. Vagy mégis? Ne félj visszanyúlni korábbi jelekhez, mert lehet, hogy egy későbbi nyommal együtt lesz értelmezhető. Ezért ne bánj nagyvonalúan a doboz tartalmával, sosem tudhatod, hogy mikor mire lesz szükséged!

 

Az első széria után, a következő hónaptól egy újabb izgalmas kaland veszi kezdetét. Egy teljesen más cselekmény, amelybe újra beleáshatod magad. Ha szeretnéd az egész történetet végigjátszani és kedvezőbb áron hozzájutni a DOBOZ-hoz, akkor válaszd a féléves vagy a teljes évnyi előfizetési lehetőséget.

 

Légy kreatív és bátor, lépj ki a doboz világából és kutass, keress a siker érdekében!

 

Izgalmas, ugye? Akkor belevágsz?

Kérd A DOBOZ-t!

© 2018. Minden jog fenntartva.